Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KOULUTUKSIA:

GREEN BELT 

 

 

 

 

KUN TAVANOMAINEN EI ENÄÄ RIITÄ...

    

Six Sigma on kehittämisen strategia, jolla parannetaan prosessia, pienennetään vaihtelua ja vähennetään virheitä. Six Sigma koostuu menetelmistä, työkaluista ja hyväksi todetuista käytännöistä, joita hyödyntämällä saadaan aikaan merkittäviä parannuksia liiketoimintaan.
 

Kaikille avoimissa Six Sigma-koulutuksissamme on Lean-ajattelu mukana ja sisältö ylittää ASQ:n Body of knowledge -vaatimukset. Yrityskohtaisesti räätälöidyissä paketeissa sisältö voi vaihdella.
 

    CHAMPION-KOULUTUS JOHDOLLE

Lean-Six Sigma Champion on organisaatiossaan henkilö, joka omistaa prosessin ja on vastuussa sen kehittämisestä. Champion vastaa kehityskohteiden valinnasta, resursseista ja tukee sekä valvoo kehitystoimia. Lyhyesti: Champion mahdollistaa kehitystyön hyvät tulokset!

 

Yhden päivän tiivis koulutus antaa osallistujalle olennaiset tiedot Lean-Six Sigma toiminnasta ja sen johtamisesta, ja sopii siksi erityisen hyvin johtoryhmän jäsenille. Mutta myös muut Lean- ja Six Sigma-toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.  ESITE

 

Peruutusehdot

Peruutuksista on ilmoitettava Talentiimille viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan, veloitamme koko hinnan. Kurssipaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle.
Varaamme oikeuden peruuttaa kurssin viimeistään 7 päivää ennen sen alkua osallistujien vähyyden takia.
 
Maksuehto
Koulutuksissamme käytämme maksuehtoa 14 päivää netto, ellei asiakkaan kanssa muusta sovita.