Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Talentiimi Alihankintamessuilla!

Lisätty 17.09.2017
Lue kokonaan »

GREEN BELT-koulutus uudistuu!

Lisätty 20.07.2017
Lue kokonaan »

Yhteistyö GP:n kanssa jatkuu

Lisätty 24.08.2015

Talentiimi jatkaa yhteistyötä General Physicsin (GP) kanssa. Talentiimi toteuttaa  Lean- ja Six Sigma koulutuksia yhteistyössä GP:n tytäryhtiön Smallpeice Enterprises:n kanssa GP:n kansainvälisille asiakkaille.

GP Strategies (NYSE: GPX) is a global performance improvement company committed to providing flexible, customized learning and development solutions. 

Lue kokonaan »

Tuotekehityspainotteinen Green Belt-koulutus

Lisätty 23.11.2014

Aikaisemmin työvoimakoulutuksina toteutettu kurssi nyt yleisön pyynnöstä myös kaikille avoimena koulutuksena. Kurssi alkaa 14.1. Vantaalla.

Lue kokonaan »

Sähköposti-helvetti

Lisätty 11.10.2014

Kevään ja alkaneen syksyn aikana on koulutuksissamme keskusteltu vilkkaasti sähköpostin merkityksestä työajan kuluttajana.

Itse heräsin miettimään tätä problematiikkaa kevään seminaarimatkan jälkeen. Kuinka suuri osuus työpäivästäni kuluu inboxissa suhaamiseen? Selvää on, että suuri osa työntekoon liittyvästä informaatiosta tulee sähköpostitse, mutta mikä osuus tulevasta postista OIKEASTI vaatii minulta välitöntä reagointia? Onko minun avattava ja luettava kaikki viestit tietääkseni mihin on reagoitava ja mikä on työni kannalta olennaista informaatiota? Eikös tuo "turhien" tai ei-kiireellisten viestien lukeminen olekin ihan selvää HUKKAA?

Amerikkalaiset ovat jo heränneet tutkimaan tätäkin. Forbes julistaa, että "E-mail is the leading cause of preventable productivity loss in organizations today." Työajasta kuluu 20 - 50 % sähköpostien lukemiseen ja vain 7,5 % saapuneista viesteistä vaatii meiltä välitöntä reagointia. Meillä ei oikein ole hyviä käytäntöjä eikä standardeja sähköpostin kanssa työskentelyyn, vaan luotamme maalaisjärkeen. Sähköposti on kuitenkin aika monessa kahvipöydässä valituksen aiheena.

 

Osa sähköpostin lähettäjistä antavat viestilleen tärkeän-statuksen punaisen huutomerkin muodossa. Tuolloin nuo viestit on helppo havaita inboxista ja reagoida nopeasti. Mutta sitten tietenkin on myös niitä kaiffareita, jotka kokevat kaiken lähettämänsä olevan niin äärimmäisen tärkeää, että merkitsevät kaikki viestinsä huutomerkillä.

Entäs sitten jakelulistat? Onko kaikkea ihan välttämätöntä lähettää mahdollisimman monelle, varmuuden vuoksi? Ja pitääkö viestiin aina vastata reply to all-nappulalla?

Ohjeita ja käytännön vinkkejä odottaen,

 

Talentiimin Kirsi

Lue kokonaan »

Talentiimi uudistuu

Lisätty 29.12.2013

Talentiimi aloittaa uuden vuoden taas uudistumalla. Kotisivujen ulkonäköä muutetaan sekä uusia tuulia, ajatuksia ja ideoita laadun ja tuottavuuden kehittämiseksi lähdetään toteuttamaan pitkin vuotta. Seuraa siis ilmoitteluamme!

 

Helmikuussa Talentiimin väki lähtee taas rapakon taa kansainväliseen Lean-Six Sigma -seminaariin hakemaan lisäoppia ja verkostoitumaan. Tämän reissun antia pääsevät asiakkaamme heti hyödyntämään kevään koulutuksissa.

 

Kevään aikana Talentiimi toteuttaa yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston kanssa myös laajan Lean-aiheisen tutkimuksen. Ole siis tarkkana, voit saada kutsun osallistua kyselyymme.

Lue kokonaan »